Τσιζ κεικ

Εκτέλεση
Ετοιμάστε τη ζύμη μπισκότου, χτυπώντας τα μπισκότα και τα καρύδια στο μπλέντερ. Τα καρύδια είναι προτιμότερο να είναι χοντροαλεσμένα. Πατήστε τη ζύμη με τις παλάμες σας μέσα σε μια βουτυρωμένη κουμπωτή φόρμα ή σ' ένα πυρέξ με διάμετρο 22 εκ. Χτυπήστε στο μίξερ το κριμ τσιζ με το λεμόνι και το ζαχαρούχο γάλα, ν' αφρατέψει. Στρώστε την κρέμα πάνω στα μπισκότα. Για τη σάλτσα, αραιώστε τη μαρμελάδα με λίγο νερό. Πριν τη ρίξετε στο γλυκό, πρέπει να κρυώσει για 1 ώρα περίπου στο ψυγείο.
 

Συστατικά

Υλικά


1 πακέτο μπισκότα πτι-μπερ ή νταϊτζέστιβ

1 κούπα καρύδια ή αμύγδαλα

1/2 πακέτο βούτυρο

1 πακέτο τυρί κρέμα

1 κούπα ζαχαρούχο γάλα

2 λεμόνια

1 μαρμελάδα φράουλα ή βατόμουρο με κομματάκια φρούτου